Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se Vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Himalájská růžová sůl je ideální pro všechny druhy pokrmů, zejména pro maso a ryby. Díky mlýnku jej lze před výdejem namlít, přičemž si zachová své kvality. Rodinný mlýnek má více množství, a tedy mnohem více využití.
Detailní informaceJaké výhody má růžová sůl?
Na rozdíl od rafinované soli je pravá himálajská růžová sůl solí, která nám poskytne další minerály, které jsou přirozeně přítomné. Mimo jiné vápník, draslík, hořčík nebo železo, díky kterým má onu charakteristickou růžovou barvu. Sůl bez přísad, jejíž použití musí být stejně jako u ostatních solí vyvážené.
Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se Vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Souhlas můžete odmítnout zde.
Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.